Go to main content of this page.

**PORTRET FOTOGRAFIE** 28-02-2015

Update: 3MaartVandaag in de studio geweest om eens een paar portreten te maken. Hier onder al een preview.Bewust een geringe scherpte/diepte.Ik zal ook een backstage foto plaatsten om te laten zien hoe ik werk. Natuurlijk niet zonder mijn Hasselblad

Update: 3Maart

Vandaag in de studio geweest om eens een paar portreten te maken. Hier onder al een preview.
Bewust een geringe scherpte/diepte.

 

 

F4 iso100 sluiter 800 Lens Hasselblad Macro F4

 

 

 

Bewerkt in Lightroom.

 

 

Ik zal ook een backstage foto plaatsten om te laten zien hoe ik werk. Natuurlijk niet zonder mijn Hasselblad H4D en Profoto light shaping. Fotografeer normaal altijd rechtstreeks naar mijn Macbookpro.

 

 


Materiaal:
Profoto generator 8a 2400w/s met 2 Proheads en een B1-500w/s.

A) front: Deep silver
B) right: Beauty dish met grid
C) left: B1 on the background


Meer volgt zsm.