Go to main content of this page.

**“Model Mama” van AJNEMRA COUTURE ** 28-11-2014

Update:28jan 2015Maandag weer eens samen gewerkt met designer Kristine. Elke keer weer een leuke dag en resultaat.Onder de foto staat een stuk tekst wat meer uitlegt over het thema van de shoot.AJNERMA vestigt met het nieuwe project “Model Mama“ de

Update:28jan 2015

Maandag weer eens samen gewerkt met designer Kristine. Elke keer weer een leuke dag en resultaat.
Onder de foto staat een stuk tekst wat meer uitlegt over het thema van de shoot

 

 

AJNERMA vestigt met het nieuwe project “Model Mama“ de aandacht op jonge moeders op het hoogtepunt van hun modellencarrière. Bij dit idee van designer Kristine Mkrtchian gaat de aandacht voornamelijk uit naar modellen die al moeder zijn of die het binnenkort worden. Om haar waardering uit te spreken voor al het werk dat zij leveren aan de mode-industrie, heeft Kristine een leuk toepasselijk T-shirt ontworpen.
Schoonheden op de catwalk in Parijs, Londen of New York of op de cover van bekende Fashion magazines; het zijn jonge, knappe en populaire vrouwen. Voor velen een ideaalbeeld. Maar modellen hebben vaak een druk en zwaar bestaan, met onregelmatige werktijden en veel reizen. Het zijn vrouwen die gewoon hun werk doen zoals ieder ander; vrouwen met een gezin met kinderen die ook moeten koken, schoonmaken en ook wel zonder make-up rondlopen in makkelijke kleding. Modellenwerk is een combinatie van een mooi uiterlijk, de juiste uitstraling hebben en goed kunnen acteren. De uitdaging is om er na het moederschap nog steeds goed uit te zien en ervoor te zorgen dat je uiterlijk je niet in de steek laat.
AJNEMRA wil dat ieder “Model Mama” eens extra gewaardeerd wordt en ziet dit toepasselijke T-shirt als een groot applaus voor elke moeder en als een teken om trots op jezelf te zijn.
Kijk voor mooie foto’s met supermodel en zakenvrouw Carolien ter Linden op AJNEMRA fashion blog via www.ajnemra.com & http://www.ruijtersfotografie.eu/ (binnenkort)

 

 

 

T-shirt bij AJNEMRA / www.ajnemra.com / Designer Kristine Mkrtchian
Foto / Patrick Ruijters / http://www.ruijtersfotografie.eu/
Model / Carolien ter Linden / http://www.passarellamoda.com/

MuaH / Natasja Diks